Akülü Elektrikli İstif Makinaları

 

Farklı iş gücüne sahip alanlara yönelik teknolojik ürünlerin üretilmesi iş yoğunluğunun şekli ve verimliliğine fazlası ile etki ediyor. Tekmak İstif Makinaları Türkiye’de forklift ve istif makinası sektörü üzerine yıllardır kaliteli ve değişmeyen özverili hizmetiyle yoluna devam ediyor. İstif makinesi makinası – Tekmak istif marka adıyla ülkemizde ihtiyaç alanlarına yönelik önemli hizmet aksamını sürdürüyor.

Sektörde 2009 yılından bu yana sürdürdükleri verimli işleyişleri ile bilinen ve bu alanda öncü markalar arasında yer alan Tekmak, faaliyetlerini başarılı bir şekilde müşteri memnuniyetini ön planda tutarak hareket ediyor. Personel yükseltici, forklift, istif makinaları, kurumsal kiralama pozisyonlarının yanı sıra bu ürünlere ait yedek parça ve teknik servis hizmet aksamını da sunuyor. Manuel istif makinası – Tekmak istif çeşitleri ile sektörün ihtiyaç duyduğu birçok envanteri bünyesinde barındırıyor.

LGMG Personel Yükseltici Ürünleri

LGMG personel yükseltici ve Alfa Forklift ürünlerinin Türkiye Distribütörlüğünü üstlenen TEKMAK, Türkiye’nin sanayi alanına yönelik birçok kuruluş ve lojistik destek firmalarının çözüm ortağı olmakla bilinmektedir. TEKMAK bu sektöre ait birçok ürünü dünyanın en kaliteli ve en çok tanınan markalarından envanterini oluşturarak satılık veya kiralık hizmet aksamı ile müşterilerine farklı seçenekler sunuyor. Manuel ve Akülü elektrikli istif makinası (Tam yarı) – TEKMAK istif gibi birçok envanter TEKMAK bünyesinde yer alıyor.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Cam ve Pencere Korkuluğu ile Güvenli Yaşam

Ulusal Son Dakika Haberleri